Shporta ime
Karta juaj është bosh.
Kodi i produktit: {{ item.code }}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
Totali {{ order.final_cost }}
POLITIKAT E KTHIMIT

Ne nuk ofrojmë kthim produkti por mund ta ndërroni produktin e blerë me një produkt tjetër brenda vlerës së shpenzuar ose me vlerë më të lartë, por duke shtuar diferencën e çmimit. Ndërrimi duhet të behet brenda 7 ditësh nga blerja e produktit.  

Produkti duhet të jetë ne kutinë e vetë origjinale, i papërdorur, me etiketë dhe i padëmtuar!  

Per të kryer ndërrime, ju lutem kontaktoni në numrat tanë të telefonit në Whatsapp:

+355 676056199

Listë e re
Shtoni listën
Anullo