Shporta ime
Karta juaj është bosh.
Kodi i produktit: {{ item.code }}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
Totali {{ order.final_cost }}
POLITIKAT E COOKIES

POLITIKA E COOKIES

Në faqen tonë www.intersport.com.al, ne përdorim Cookies.

Me këtë politikë ne ju ofrojmë më shumë informacion mbi mënyrën se si ne përdorim cookie-t si dhe mjete e tjera të automatizuara, për të mbledhur informacion specifik rreth vizitorëve të faqes tonë, si numri i vizitorëve, nënfaqet më të vizituara nga çdo browser dhe pajisje. Duke pasur këtë informacion, ne mësojmë se si t'a përshtatim më mirë faqen tonë dhe reklamat tona për vizitorët.

COOKIES DHE MJETE TË TJERA TË AUTOMATIZUARA PËR MBLEDHJEN E TË DHËNAVE

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në secilën nga pajisjet tuaja duke përdorur çdo browser, sa herë që vizitoni një faqe web. Ne i përdorim cookie-t për të na informuar nëse e keni vizituar faqen tonë të web-it në të kaluarën ose nëse jeni një vizitor i ri, si dhe për të na ndihmuar të identifikojmë veçoritë e faqes sonë të web-it, për të cilat mund të jeni më të interesuar. Cookies mund të përmirësojnë përvojën në blerje duke ruajtur preferencat tuaja ndërsa vizitoni një website të caktuar.

WEB BEACONS

Web beacons (të njohur gjithashtu si etiketat e Internetit, etiketat e pikselave dhe GIF-të e qarta) janë zakonisht imazhe grafike transparente që vendosen në një faqe web-i. Web beacons përdoren së bashku me skedarët "cookie" për të regjistruar veprimet e vizitorëve në faqet e web-it.

ADRESAT IP DHE URL-TË

Një adresë IP është një identifikues unik i përdorur nga disa pajisje elektronike për të gjetur dhe komunikuar me njëra-tjetrën përmes internetit. Kur vizitoni faqet tonë të web-it, ne mund të shohim adresën IP të pajisjes që keni përdorur për t'u lidhur me internetin. Ne e përdorim këtë informacion për të përcaktuar vendndodhjen e përgjithshme gjeografike të pajisjes dhe për të kuptuar se nga cilat zona gjeografike vijnë vizitorët e faqes sonë. Ne mund ta përdorim këtë informacion për të ndryshuar mënyrën e prezantimit të faqes sonë të web-it në mënyrë që të përmirësojmë vizitën tuaj.

URL-ja është një lokalizues ose adresë unike për çdo media në web dhe në thelb është adresa e faqes së internetit që po vizitoni. Ne do ta përdorim këtë informacion për të parë se cilat faqe interneti kanë trafik, si dhe mënyrën se si lundroni në faqen tonë.

CILAT COOKIES PËRDORIM?

Në faqet tonë ne përdorim kategoritë e mëposhtme të cookie-ve:

1. Cookies absolutisht të nevojshme

Cookies absolutisht të nevojshme janë thelbësore për funksionimin e duhur të www.intersport.com.al. Ato ju lejojnë të shfletoni dhe përdorni funksionet e tij, të tilla si aksesi në zona të sigurta, lista e të preferuarave, përdorimi i shportës së blerjeve dhe për arsye sigurie. Pa këto cookie, ne nuk mund të ofrojmë funksionim efektiv të faqes sonë të web-it dhe dyqanit tonë online.

2. Cookies të performancës dhe analizës

Këto cookie mbledhin informacion në lidhje me mënyrën se si vizitorët dhe përdoruesit e regjistruar përdorin www.intersport.com.al, adresën IP, kohën dhe kohëzgjatjen e aksesit, browser-in, cilat faqe vizitojnë më shpesh dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Ato përdoren ekskluzivisht për të përmirësuar performancën e një faqe interneti dhe na lejojnë të mbledhim informacione në lidhje me përdorimin që ju bëni në faqet tonë të web-it, duke përfshirë përmbajtjen që zgjidhni kur shfletoni faqet tonë, në mënyrë që të matim efektivitetin dhe ndërveprimin e konsumatorëve me faqen tonë të web-it si dhe për ta përmirësuar atë. 

3. Cookies të synimeve/reklamave

Këto cookie përdoren për të ofruar përmbajtje që ju përshtatet më së miri juve dhe interesave tuaja. Ato mund të përdoren për të dërguar reklama / oferta të synuara, për të kufizuar përshtypjet e reklamave ose për të matur efektivitetin e një fushate reklamimi.

Këto cookie mund të përdoren për të kujtuar faqet e web-it që keni vizituar për të përcaktuar se cilat kanale të marketingut në internet janë më efektive dhe na lejojnë të shpërblejmë faqet e jashtme të web-it dhe bashkëpunëtorët që ju kanë referuar tek ne.

Listë e re
Shtoni listën
Anullo