Shporta ime
Karta juaj është bosh.
Kodi i produktit: {{ item.code }}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
Totali {{ order.final_cost }}
MËNYRAT E PAGESËS

Për lehtësi gjatë proçesit të blerjes dhe një shërbim sa më cilësor, www.intersport.com.al ofron këto mënyra alternative pagese:

1. Cash on delivery, në momentin që merrni porosinë. Në rastin e cash on delivery klientit i ngarkohet kostoja e transportit (nëse ka) dhe parave në dorëzim siç është deklaruar përpara përfundimit të porosisë.

2. Pagesa me kartë krediti/debiti.

Karta juaj e kreditit/debitit do të tarifohet në ditën e fillimit të procesit të transportit. www.intersport.com.al ka marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurinë e transaksioneve tuaja nëpërmjet kartës suaj dhe të gjithë mbajtësit e kartave të kreditit/debitit i nënshëtrohen kontrolleve të vlefshmërisë. Është e rëndësishme që të jepni një numër kontakti dhe një adresë të vlefshme e-mail. Në rast se karta juaj e kreditit/debitit nuk miratohet nga banka juaj, kompania rezervon të drejtën të anulojë porosinë tuaj.

3. Përmes Paypal.

Blerja në dyqanin online INTERSPORT është e sigurt. Ne përdorim sistemin e pagesave WSpay për pagesat online, i cili ofron standardet më të larta të mbrojtjes së të dhënave dhe privatësisë, dhe mbrojtja 3D siguron pagesa të sigurta në internet. Numrat e kartave të kreditit nuk ruhen dhe vendosja e tyre mbrohet me enkriptim.

Listë e re
Shtoni listën
Anullo