Rreth Nesh

INTERSPORT Albania është multibrandi më i madh në Shqipëri për tregtimin e produkteve sportive në markat më prestigjoze si : adidas, Reebok, Head, Givova, Nike, Puma, Energetics, Mckinley, Protouch, Etirel, Firefly, Technopro etj.
-Qëllimi kryesor i INTERSPORT është t’ju ofrojë cilësinë dhe shërbimin më ekselent .
Nga fillestarët deri tek atletët, ekziston aktiviteti i duhur fizik për të gjithë, ndaj ne jemi këtu për të plotesuar çdo kërkesë që ju keni.
Tek ne mund të gjeni produkte për:
-Fitnes, Vrap, Boks, Karate, Çiklizëm, Zhytje, Tenis, Basketball, Football, Ping- Pong, Palestër dhe Lifestyle.
Rrjeti i dyqaneve tona:
-INTERSPORT TEG
-INTERSPORT Toptani Shopping Center
-INTERSPORT Myslym Shyri
-INTERSPORT Ring Center
-INTERSPORT City Park
-INTERSPORT Mega Outlet
-INTERSPORT Durrës
-INTERSPORT Vlorë
-INTERSPORT “VIVA” Fier
Pasioni dhe e ardhmja jonë është Sporti.
INTERSORT Sport To The People
Filozofia jonë paraqitet shumë thjeshtë nga mesazhi i markës “Sport to the people”. Përpiqemi të ndihmojmë çdo klient të zgjedhë paisjet e duhura për ti sjellë kënaqësin

Misioni ynë është të edukojmë njerëzit me frymën e sportit dhe ti mësojmë ata se sa e rëndësishme është të kujdesen siç duhet për trupin e tyre në të gjitha aktivitetet që i shoqërojnë në përditshmëri.

Synojmë të kemi prezencë maksimale të markave tona në treg për të qënë sa më pranë klientëve tanë. Mbajtja e pozicionit lider në tregun e produkteve sportive në Shqipëri është qëllimi ynë kryesor dhe vlerat, të cilat na udhëheqin drejt këtij qëllimi janë respekti për klientët dhe nevojat e tyre, integriteti, ndershmëria dhe pasioni për punën që bëjmë çdo ditë.